divendres, 22 de març del 2013

MEnÚ

1ers
espaguetis amb verdures
llenties estofads 
escudella amb galets
canelons
canelons d'espinacs
"potage" de mongetes
amanida de patates

2ons
filet de lluç arrebossat amb verdura
hamburgueses amb tomàquet
vedella amb bolets
xai al forn amb patates
pollastre rostit

5'50€
*fes el teu encàrrec al 936 588 251

Novetat als mostradors de Cal Sei

Vedella "Pirinat", ecològica del Ripollès.

"Gràcies a la correcte alimentació i maneig que reben els animals, la carn ecològica no conté cap mena de residu ni cap producte nociu per la salut, com ara; antibiòtics, pesticides, transgènics...
Té més contingut en àcids grassos insaturats, més cardiosaludables i menys contingut en grasses saturades. A més a més, aporta proteïnes d’alta qualitat,   minerals i vitamines excel·lents que ajuden a prevenir anèmies i altres malalties"

Varietat en ous

0. Gallines de producció ecològica. Explotacions poc massificades on els animals tenen llibertat de     moviment i poden sortir a l'aire lliure. La seva alimentació procedeix (almenys en un 80%) de l'agricultura ecològica i es limita l'ús de medicaments.

1. Gallines camperes. Els animals es crien en naus, però tenen la possibilitat de sortir a l'aire lliure.

2. Gallines criades en sòl. Les gallines són criades en naus densament poblades sense la possibilitat de sortir a l'aire lliure.

3. Gallines criades en gàbies. És el tipus de producció més corrent, on s'utilitzen habitualment antibiòtics i altres medicaments i on es controlen fins i tot les hores de llum amb il·luminació artificial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada