divendres, 5 d’abril del 2013


MEnÚ

1ers
espaguetis amb verdures
canelons
canelons d'espinacs
escudella amb galets
croquetes amb amanida
llenties estofades
lasanya d'escalivada i formatge de cabra
amanida de patates
amanida de mongetes

2ons
hamburgueses amb tomàquet o ceba
filet de lluç arrebossat amb verdures
cap i pota (callos)
brotxetes a la planxa
xai al forn amb patates

5'50€
*fes el teu encàrrec al 936 588 251

Novetat als mostradors de Cal Sei

Vedella "Pirinat", ecològica del Ripollès.

"Gràcies a la correcte alimentació i maneig que reben els animals, la carn ecològica no conté cap mena de residu ni cap producte nociu per la salut, com ara; antibiòtics, pesticides, transgènics...
Té més contingut en àcids grassos insaturats, més cardiosaludables i menys contingut en grasses saturades. A més a més, aporta proteïnes d’alta qualitat,   minerals i vitamines excel·lents que ajuden a prevenir anèmies i altres malalties"

Varietat en ous

0. Gallines de producció ecològica. Explotacions poc massificades on els animals tenen llibertat de     moviment i poden sortir a l'aire lliure. La seva alimentació procedeix (almenys en un 80%) de l'agricultura ecològica i es limita l'ús de medicaments.

1. Gallines camperes. Els animals es crien en naus, però tenen la possibilitat de sortir a l'aire lliure.

2. Gallines criades en sòl. Les gallines són criades en naus densament poblades sense la possibilitat de sortir a l'aire lliure.

3. Gallines criades en gàbies. És el tipus de producció més corrent, on s'utilitzen habitualment antibiòtics i altres medicaments i on es controlen fins i tot les hores de llum amb il·luminació artificial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada